Meny

Fossilfri og energieffektiv byggsektor

Varmepumpekonferansen 2017
Fornebu 29. - 30.mars

Utstillere 2017

Norsk Varmepumpeforening tilbyr sine medlemmer og samarbeidspartnere å være utstillere. Under konferansen vil det være et utstillingstorg begge dager der alle utstillere har en stand. Etter endt program på dag 1 samles deltakerne til drikke og uformell prat med bransjekolleger i utstillingsområdet.

Enova SF

Enova er et statsforetak, etablert i 2001, som eies av Olje- og energidepartementet. Enova skal drive fram en miljøvennlig omlegging av energibruk og energiproduksjon, samt bidra til utvikling av energi- og klimateknologi.

Klart Vann AS

Vi er en etablert løsningsorientert samarbeidspartner, utvikler og lagerførende leverandør av vannbehandlingsprodukter og komplette systemer. Vår faglige kompetanse og erfaring er med på å utvikle skreddersydde løsninger med fokus på egenskaper, kvalitet, miljø og energieffektivisering.

Mitsubishi Heavy Industries Varmepumper - Schløsser Møller Kulde AS

Mitsubishi Heavy er en av verdens største produsenter av AC og varmepumper. Våre anlegg er spesielt designet for deg som setter høye krav til komfort, ytelse og driftssikkerhet. Vi har ytelser som strekker seg fra 2 kW og opp til 480 kW. Vi leverer alt innen luft-til-luft og luft-til-vann, for alle formål. Go Heavy!

Offisiell importør i Norge er Schløsser Møller Kulde AS.

ROTOTEC AS

Rototec er Europas største leverandør av energibrønner til boliger og til større geoenergianlegg. Vi utfører termiske responstester, EED simuleringer og energiboring. Rototec tilbyr kostnadseffektiv og miljøvennlig geoenergi for oppvarming og kjøling.

Kamstrup AS

Kamstrup er blant verdens ledende leverandører av løsninger til måling og styring av energi- og vannforbruk. Våre løsninger omfatter forbruksmålere, fjernavlesningssystemer, hosting og service, analyse og smart grid-applikasjoner. Alle produkter produseres i Danmark med de høyeste sertifiseringer innenfor miljø og kvalitet.

Vaillant Group Norge AS

Vaillant Group Norge AS er leverandør av effektive og innovative produkter til vannbårne systemer, som væske-til-vann og luft-til-vann-varmepumper, solvarmeanlegg, gasskjeler og vannbehandlingsprodukter. Vi er en komplett samarbeidspartner med kvalifiserte ansatte, som gjør vårt ytterste for å gi alle våre kunder rask og god hjelp og oppfølging.

Energi-Spar AS

Energi-Spar AS ble etablert 2002, og har siden tilstrebet å tilby de beste produkter. Vi importerer varmepumper fra Europas mest innovative produsent EKOWELL. Med løsninger som sugegass- og varmgassveksler, underkjøler, elektronisk ekspansjonsventil og A klasse sirkulasjonspumper med jordfeilvern. Dette forklarer att EKOWELL er den mest energiøkonomiske varmepumpen i Norge.

Canes AS

Canes er en lokal bedrift som importerer vannbårne systemer, trinnlyd, vannbehandling fra ADEY og kulvertrør fra Wavin. Vi selger direkte til Rørlegger og har fokus på rask levering, lave priser og høy kvalitet. Canes ble etablert av Rein Brunsell og Erik Try i 1999. Selskapet omsetter for ca. 85 MNOK i 2017.

ABK AS

ABK AS er Norges største importør og kompetansesenter for varmepumper og varmeopptak. Som importør representerer ABK ledende merkevarer som Toshiba, NIBE, Clivet, Sabiana, MuoviTech og Atlas Copco.

Høiax AS

Høiax ble grunnlagt i Fredrikstad i 1927, og er Norges eldste produsent av varmtvannsberedere. Høiax har lang erfaring med varmepumper, og er en av landets ledende leverandører av villa-bergvarmepumper. Høiax har overtatt Alpha Innotecs norske datterselskap, og distribuerer selskapets varmepumper. Produsenten er en ledende europeisk leverandør av bærekraftige energiløsninger. Varmepumper fra Alpha Innotec står for kvalitet, innovasjon, enkel installasjon og bruk, samt pålitelig drift. Høiax tilbyr et bredt produktspekter, som dekker alle bruksområder, anleggsstørrelser og behov.

MAXeffect AS

MaxBox - Et nytt og unikt servicekonsept for varmepumper. Jobber du med service på varmepumper i dag? Gjør det enkelt og effektivt

Mitsubishi Electric Europe B.V. Norwegian Branch

Mitsubishi Electric er en global aktør, og et av verdens største selskaper innen produksjon av elektrisk utstyr for industrien. Som et av hovedsatsningsområdene er det å være en av verdens største aktører på aircondition og varmepumper for privat, kommersiell og industriell bruk. En av våre største fordeler er at vi nå er representert i Norge som egen avdeling, og kan være med å utvikle en langsiktig satsning i Norge.

Panasonic Nordic

Panasonic utvikler inneklimaet for fremtiden. Med over 30 års erfaring og eksport til mer enn 120 land over hele verden inntar Panasonic en ledende posisjon som leverandør av varmepumpe- og klimaanlegg. Vi jobber stadig for å redusere vår påvirkning på miljøet. Gjennom ny teknologi utvikler vi produktene våre for å gjøre dem mer bærekraftige og miljøvennlige. Våre varmepumper som inneholder det nye kjølemiddelet R32 viser en drastisk reduksjon av GWP-verdien sammenlignet med andre kjølemidler.

Free Energy Innovation AS

Free Energy Innovation AS er et norsk selskap etablert i Trondheim i 2009. Salg skjer direkte mot VVS-installatører via datterselskap i Norge, Sverige og Danmark. HYSS - Hybrid Solar System består av en høyeffektiv inverterstyrt bergvarmepumpe og et intelligent styringssystem som kontinuerlig sørger for optimal samhandling med termiske solfangere, lagertank og energibrønn.

 CTC FerroFil AS

CTC har en lang historie med over 90 år med produksjon, og er i dag en av Europas ledende produsenter av varmeprodukter som varmepumper og elkjeler. I Norge produseres det høyeffektive varmtvannsberedere og storberedere i egen fabrikk på Årnes. Noe som garanterer produkter produsert etter strenge krav og med høy kvalitet. CTC jobber aktiv for å redusere miljøpåvirkning og velge energiriktige og miljøvennlige løsninger for oppvarming.

VVSkunnskap.no

Kompetansebilbioteket gir deg rask tilgang til faglitteraturen du trenger. Du kan kjøpe en eller flere lisenser og administrere dem selv. Du kan søke i alt innholdet og laste ned fagstoffet du trenger i pdf-format. Du har alltid tilgang til de siste og reviderte versjonene uten ekstra kostnad. Du kan lagre dine favoritter og få tilgang til dem både online og offline via appen.

Mittannbud

Mittanbud.no ble startet i 2009 og er Norges største anbudstjeneste. Vi formidler anbud til over 30.000 leverandører over hele landet, basert på forbrukerens beskrivelse av jobben og hvor i landet arbeidet skal utføres. Siden oppstart har vi formidlet over 1 000 000 jobber. Mittanbud.no publiserer både positive og negative evalueringer. Vi sjekker alle evalueringer manuelt og har mange filtre for å sjekke at evalueringer er relle.

Oljefri.no - Naturvernforbundet

Oljefri er et prosjekt som gjør det enklere og tryggere for bolig- og byggeiere å erstatte oljefyrte anlegg og ildsteder med fornybare oppvarmingsløsninger. På oljefri.no har Naturvernforbundet samlet uavhengig informasjon om klimavennlige energiløsninger for boliger og bygg. Gjennom samarbeid med fagmiljøer og bransjeorganisasjoner holder Naturvernforbundet seg oppdatert på den nyeste kunnskapen om energieffektive varmeløsninger i bygg.

Apurgo

APURGO AS er et heleid norsk selskap grunnlagt i 2009. Vi tilbyr en løsning for effektiv forebygging av bakterievekst og legionella i forbruksvann. APURGO systemet bedrer ytelsen til varmepumper fordi tappevannet trygt kan varmes bare til 48 grader som i Moholt 50 50 prosjektet.

Løsningen er basert på en innovativ teknologi utviklet i nært samarbeid med NTNU og SINTEF. Teknologien er kjemikaliefri og godkjent av både Mattilsynet og Folkehelseinstituttet. Løsningen passer spesielt godt i risikoutsatte bygg med mange brukere eller beboere:  sykehus, alders- og sykehjem, hoteller, skoler og universiteter, idrettshaller, borettslag og industri- og forretningsbygg. Det er et myndighetskrav at slike bygg er sikret mot legionellasmitte. Apurgos løsning gjør det enklere og rimeligere for anleggseiere å imøtekomme dette kravet. Apurgo sikrer at vannet er trygt og fritt for skadelige bakterier.

APURGO er avledet av det latinske aqua purgo, som betyr rent vann.